Over ons

We zijn een installatie technisch bedrijf wat al 3 generaties en zo`n 90 jaar actief is in de installatie techniek, hierdoor hebben we een enorme hoeveelheid ervaring en kennis opgedaan in deze branche.

Het bedrijf is opgestart door de heer T. Nederpelt. Op dezelfde locatie zijn we nog altijd gevestigd. De werkzaamheden bestaan in die tijd vooral uit het monteren van verwarmings installaties in de tuinbouw sector. Deze werkzaamheden zijn tot op heden een groot onderdeel van onze werkzaamheden.

Later is het bedrijf overgenomen door 4 zonen :

- Daam Nederpelt
- Geert Nederpelt
- Dick Nederpelt
- Wim Nederpelt

Zij hebben met z'n vieren het bedrijf verder opgebouwd.

Sinds het jaar 2000 is Jan Willem Nederpelt zoon van Wim Nederpelt actief in het bedrijf en in 2003 neemt hij de zaak over en is de 3e generatie aan zet.

De werkzaamheden en de tuinbouw sector zijn door de jaren heen behoorlijk verandert, doordat de tuinbouwsector veel meer internationaal is geworden zijn de werkzaamheden ook verplaatst naar het buitenland. De laatste jaren hebben we projecten gerealiseerd in onder andere Rusland, Roemenie, Canada en kroatie.

Ook zijn de werkzaamheden in binnenland steeds meer uitgebreid met industriële installaties.

We zijn nu dan ook in het bezit van lascertificaten voor staal en RVS van Lloyds, hierdoor zijn onze werkzaamheden dus ook uitgebreidt en kunnen wij wellicht ook voor u laswerkzaamheden uitvoeren onder keur zoals onder andere gasleidingen, brandstofleidingen of leidingwerk in de (petro)chemie en voedsel industrie.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Samen met u kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Contact

CV Nederpelt
Monsterseweg 30
2685 LH Poeldijk

Telefoon: 0174 - 245166
Mobiel : 0653 - 326558
Telefax : 0174 - 244555

E-mail: info@cvnederpelt.nl

Contactformulier